تدوین خط مشی کیفیت دانشگاه

دانشگاه ایلام در راستای اشاعه علوم و فرهنگ اسلامی در سطح بومی ، ملی و آموزش نیروهای متخصص دانشگاهی جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و معرفی صحیح فرهنگ و بینش اسلامی در تلفیق با علم ، به جهانیان و مخاطبین خود ،

خط مشی های ذیل را جهت دستیابی به سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008  مطابق با اهداف و برنامه های راهبردی و عملیاتی تدوین نموده است:

1 ـ استفاده از استعدادها و امکانات منطقه ای اعم از فضای طبیعی و نیروی انسانی در راستای رشد و توسعه فعالیت های دانشگاه .

2 ـ ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و انجام پژوهش های کاربردی .

3 ـ ارتقای کیفیت آموزش از طریق ایجاد سیستم ارزشیابی الکترونیکی و چندجانبه اساتید .

4 ـ تدوین و اجرای برنامه های تشویقی در امور پژوهشی بطور مستمر برای اساتید ، کارکنان و دانشجویان .

5 ـ برگزاری مستمر و منظم هم اندیشی های انتقادی و آزاد در راستای توسعه فرهنگ انتقاد پذیری .

6 ـ توسعه اعتبارات پژوهشی ویژه در راستای اجرای برنامه های پژوهشی باتوجه به شرایط و قابلیت های ویژه استان .

7 ـ ایجاد ارتباط مستمر با دانشگاه های داخل و خارج کشور و انعقاد قراردادهای آموزشی و پژوهشی در راستای توسعه علمی دانشگاه .

8 ـ توسعه برنامه های رفاهی و خدماتی برای اساتید و کارکنان و پیش بینی بودجه سالانه برای این امر .

9 ـ تخصیص اعتبار مشخص سالانه برای ارتقای شاخص های کمی و کیفی خدمات دانشجویی .

10 ـ ایجاد سیستم اطلاعات مدیریت مناسب در دانشگاه برای تسریع در امر ارتباطات و بهبود بهره وری .

11 ـ تأسیس پارک های علم و فناوری در دانشگاه در راستای خلاقیت و نوآوری .

12 ـ جهت دهی آموزش های رسمی و فوق برنامه دانشگاه به سمت توسعه کارآفرینی در استان و کشور.

13 ـ توسعه اخلاق حرفه ای و بسترسازی برای اشاعه اخلاق در محیط کار .

14 ـ ایجاد تعامل با سازمان ها و نهادهای دیگر و برگزاری همایش های علمی و کاربردی مستمر در دانشگاه .

15 ـ توسعه نشریات علمی و پژوهشی در رشته های مختلف در راستای افزایش سهم دانشگاه از تولید علم .

16- تلاش در راستای تغییر سیستم بودجه ریزی دانشگاه به سمت بودجه ریزی عملیاتی.

با عنایت به موضوعات و اهداف فوق ، مدیریت ارشد دانشگاه با همیاری تمامی همکاران ، سعی در اجرای برنامه هــای فوق دارند ، این اهداف سالانه به پیشنهاد مدیریت برنامه ، بودجه و توسعه ، توسط شورای دانشگاه قابل بازنگری و تغییر می باشد . از کلیه مدیران ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان ارجمند انتظار می رود با پایبندی به ارزش های فوق و مفاد این خط مشــی و رعایت نیازمندی های سیستم کیفیت ISO 9001:2008  ، دانشگاه را در دستیابی به اهداف مورد نظر یاری نمایند %

تهیه کننده

تأیید کننده