مراسم جشن فارغ التحصیلی 300دانشجوی دانشگاه برگزار گردید

مراسم جشن فارغ التحصیلی 300دانشجوی دانشگاه با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،معاونین ،روسای دانشکده هاوجمع زیادی از دانشجویان صبح امروزدرمحل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

دراین مراسم دکتر علی محدی رئیس دانشگاه با تبریک اعیاد مبارک شعبانیه وتبریک فارغ التحصیلی 300نفر از دانشجویان دانشگاه گفت:مجموعه دانشگاه این مراسم وجشن بزرگ را به افتخار فارغ التحصیلی شما عزیزان برگزار می نماید،برای اینکه شما بعد از طی یک د وره تلاش  مستمردر زمینه علم وپژوهش اکنون برای ورود به اجتماع آماده شده اید واین امر برای ما یک افتخار ماندگار است.

رئیس دانشگاه درادامه با اشاره به جایگاه کسب علم در قرآن کریم وروایات اسلامی پرداخت وگفت:من عنوان فراغت از تحصیل را قبول ندارم برای اینکه  دردین اسلام انسان  همیشه باید کسب علم ومعرفت نماید وما عنوان فراغت از تحصیل نداریم وکسب علم جزء اهداف اولیه انسان است واگر کسی  کسب علم را کنار بگذاردبرخلاف سنت الهی عمل کرده است.

دکتر علی محمدی افزود:اولین آیات نازل شده بررسول خدا(ص)یعنی آیات سوره مبارکه علق دربرگیرنده اهمیت وجایگاه علم وکسب آن است که این امر نمودارشأن والای آن است وبرای همین اولین تکلیف ما علم آموزی  می باشد.

دکتر علی محمدی افزود: وقتی جایگاه واهمیت علم شناخته شد،یک سئوال اساسی مطرح است وآن اینکه انسان باید در جست وجوی چه نوع علم ودانشی باشد.

علم باید رنگ الهی داشته باشدوبا اسم الهی شروع شودوانسان پیوسته به دنبال معرفت در زمینه شناخت خداوند باشدوبرای همین در اسلام هدف دست یابی به علم  شناخت انسان وومعرفت به رابطه انسان با خداست.

رئیس دانشگاه تاکیدکرد:وقتی علم رنگ الهی گرفت، نتیجه اش عبودیت انسان است که این امر خضوع هرچه بیشترانسان را درپی دارد.

دکتر علی محمدی ابراز امیدواری نمود دانشجویان فارغ التحصیل  در طول مدت تحصیل خود دردانشگاه  هرچه بیشتربه خداوند نزدیکتر شده باشند.

رئیس دانشگاه درپایان برای فارغ التحصیلان دانشگاه آرزوی موفقیت نمود.

شایان ذکر است امروز 300دانشجوشامل 60دانشجوی برادر و240دانشجوی خواهر در24رشته تحصیلی در سه مقطع کاردانی،کارشناسی وکارشناسی ارشددرمراسم امروزشرکت داشتند.