حجت الاسلام هاشمی:حماسه ماندگارامام حسین(ع)درکربلا مردم را به باورهای معنوی متصل می کند

مراسم گرامیداشت ولادت حضرت امام حسین(ع)وحضرت امام زین العابدین(ع)وعلمدارکربلاحضرت ابوالفضل عباس(ع)با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری وبا حضور معاونین،اعضای هیات علمی،کارکنان ودانشجویان  ظهرامروز درمسجددانشگاه برگزارگردید.

دراین مراسم حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری باتبرک اعیادشعبانیه وولادت امام حسین(ع)،امام سجاد(ع)وحضرت عباس(ع)گفت:متاسفانه مازندگی کامل ائمه رادراختیارنداریم وبرای نمونه درمورد امام حسین(ع) اطلاعات اندکی در مورددوران کودکی وجوانی این امام همام در دست است ودر این برهه فقط چند روایت در باره تولد ،کمک به محرومان  وحج گزاردن   ایشان دراختیارداریم   وبرای همین نوع شناخت ما از ایشان به واقعه کربلا برمی گرددکه  اهمیت بالایی در تاریخ تشیع برخوردار است.

حجت الاسلام هاشمی افزود:امام حسین(ع)باب نجات بوده وبرای همه بشریت برکات داشته است ودرهمین راستا است که حماسه ماندگارکربلا مردم را به باورهای معنوی متصل می نماید.

حجت الاسلام هاشمی افزود:حماسه کربلا به علت ماهیت ،ابعادوجاودانگی به عنوان نماد وسنبل تشیع، معرف بی نظیر شیعه در طول تاریخ بوده است وبرای همین اگرکربلا درست شناسانده شودشیعیان را بیمه می نماید.

معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در باره جایگاه امام حسین(ع)اظهارداشت:اهمیت جایگاه ومنزلت امام حسین(ع)فقط درکربلا نیست وسراسر زندگانی نورانی آن حضرت  می تواند به عنوان یک ذخیره والگو مورد استفاده قرار گیردوبرای نمونه امام(ع) در دوره امامت  برادر بزرگوارش امام حسن(ع)از ایشان تبعیت محض داشته وبرای همین مفادصلح با معاویه را رعایت نمودواین نوع تبعیت از امام می تواند برای ماالگویی جاودان باشد.درپایان برنامه مولودی خوانی با اجرای مداح اهل البیت  حاج فرید دوستی اجراء گردید.