سخنرانی آیت الله حائری شیرازی درجمع اساتید

سخنرانی آیت الله حائری شیرازی  نماینده مردم استان فارس درمجلس خبرگان رهبری واستاداخلاق حوزه درجمع اساتیدبسیجی دانشگاههای استان صبح امروز با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،معاونین وجمعی از اساتید بسیجی دانشگاههای استان درمحل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه درسخنان کوتاهی با عرض خیرمقدم به حضور آیت الله حائری  از حضور نورانی ایشان دربین اساتید بسیجی دانشگاههای استان تشکر کردوبرجایگاه رفیع علما درمسائل مختلف تاکید کرد.

در ادامه آیت الله حائری با اشاره به نزدیکی  سالروز شهادت شهید چمران گفت: شهید چمران در حالی که درآمریکا باموقعیت مناسب  زندگی می کرد به خاطر دفاع از کیان اسلام به دنیا پشت پازد وخود را به طور کامل وقف اسلام نمود واین امر از  روند زندگی ومبارزات ایشان در لبنان وایران به خوبی نمایان است.

آیت الله حائری امام خمینی(ره) را ناجی اسلام در قرون اخیر دانست وگفت:در زمانه ای که اسلام مورد هجمه سنگین دشمنان قرار گرفته بود وذخیره اسلام تمام شده بود به ناگاه امام خمینی(ره)ظهور کرد وبا بیان وعمل خوداسلام را از انزوا وتنگنا خارج نمود وبه اسلام هویت دوباره ای دادکه امروز مراحل رشد وبالندگی دوباره خود را طی می کند.

آیت الله حائری تاکیدکرد:بسیجیان باید برای دفاع از اسلام جان خود را به خطر بندازندوبا برنامه ریزی وتلاش  در پی حل مشکلات وچاره جویی برای مسائل باشندودر این راه از شهداء واز جمله شهید چمران الگوگیری  نمایند.

آیت الله حائری با اشاره به شرایط زمان طاغوت گفت:در دوره طاغوت ایران به تمام معناتسلیم قدرتهای خارجی بود وآنها در تمامی امور سیاسی،نظامی ،اقتصادی  وفرهنگی مملکت ما دخالت می کردند،برای اینکه حکومت شاه پایگاه مردمی ومذهبی نداشت.اما بعد از انقلاب با رهبری امام خمینی(ره)وحضور دین درصحنه اجتماع  دست قدر تهای خارجی از امور مملکت ما کوتاه شدوجوانان بودند که صحنه امور رابه دست گرفتند وهنگامی که دشمنان به ایران حمله کردند مردم با رهبری مدبرانه دینی در جبهه ها حضور یافتند وشکست دشمنان را موجب شدند.

سخنراني آيت الله حائري شيرازي درجمع اساتيد سخنراني آيت الله حائري شيرازي درجمع اساتيد سخنراني آيت الله حائري شيرازي درجمع اساتيد