دکتردانشجو : آخرین وضعیت اختصاص اعتبار 150میلیارد تومانی رئیس‌جمهور به دانشگاهها

دکتردانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره آخرین وضعیت اعتبار 150 میلیارد تومانی که قرار است از سوی رئیس جمهوری برای امر تجهیزات به دانشگاهها اختصاص یابد، گفت: این مبلغ طی دو سه روز اخیر در اختیار وزارت علوم قرار داده شده و هم اکنون در کمیته ای در حال بررسی است.

وزیر علوم در پاسخ به سوال مهر درباره آخرین وضعیت معافیت دانشگاهها از پرداخت عوارض شهرداری، گفت: این درخواست دانشگاهها هم اکنون در مرحله بررسی قرار دارد. اما یک بخش از فضای خارجی دانشگاهها که شهرداری به آن ورود می کند باید عوارض پرداخته شود.

وی گفت: نباید به درآمدهای شهرداری در ازای خدماتی که در خارج از محیط دانشگاه و برای دانشگاه صورت می گیرد، لطمه ای وارد شود.