برگزاری نشست معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بادانشجویان فعال فرهنگی واعضای تشکلها دانشجویی

برگزاری نشست دکتر گودرزی معاون  صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات وفناوری  بادانشجویان فعال فرهنگی واعضای تشکلهای دانشجویی شب دوشنبه 4/2/91با حضوردکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی دانشگاه،دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی وآقای کوخایی زاده مدیر امور دانشجویی در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

دراین نشست ابتدا دانشجویان به بیان سئوالات،مشکلات ونظرات خود درزمینه امکانات رفاهی،مشکلات خوابگاهها ،وام شهریه دانشجویی وغذای دانشجویی پرداختند ودر ادامه دکتر گودرزی معاون صندوق رفاه  وزارت به سوالت مطرح شده پاسخهای لازم را ارائه دادند.

برگزاري نشست  معاون  صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم بادانشجويان فعال فرهنگي واعضاي تشکلها دانشجويي برگزاري نشست  معاون  صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم بادانشجويان فعال فرهنگي واعضاي تشکلها دانشجويي