برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی

نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،معاونین واعضای هیات علمی صبح روز دوشنبه 11/1/91در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر علی محمدی با گرامیداشت یاد وخاطره استاد شهیدعلامه مطهری وتبریک روز معلم گزارش مختصری از وضعیت دانشگاه ارائه داد.

دکتر علی محمدی به جهت گیری دانشگاه برای توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی اشاره کرد وگفت:در هفته گذشته شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری با صدورمجوز چهار رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی  برای دانشگاه موافقت بعمل آورد.

وی افزود:این رشته ها شامل آموزش زبان انگلیسی در مقطع دکتری ، علوم اقتصادی و مهندسی معماری ومهندسی منابع طبیعی در مقطع کارشناسی ارشد می باشندوباید یادآور شد در سال 90مجوز هفت رشته تحصیلی اخذ گردیده بود که با احتساب رشته های جدید     مجموع رشته ای اخذشده به عدد12 می رسد که آمار خوبی  می باشد.

رئیس دانشگاه  درادامه با اشاره به ارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده  پیرادامپزشکی درسال گذشته گفت:با رایزنیهای انجام شده مجوز دانشکده پدافند غیرعامل،الهیات ونفت وانرژی  نیزازهیات امنا اخذ شده که مراحل بعدی آن درحال پی گیری است.

دکتر علی محمدی وضعیت توسعه  طرحهای عمرانی  دردست احداث دانشگاه را مثبت ارزیابی نمود وبیان داشت:در سال گذشته آزمایشگاه مرکزی ،خوابگاه دانشجویی وکارگاه ماشین آلات افتتاح گردید وهم اکنون پروژ های استخر دانشگاه ،خوابگاه مجردین ،دانشکده نفت وگاز و...در دست احداث وبزودی دانشکده نفت وگازافتتاح خواهدشد.

دکتر علی محمدی روند رشد طرحها ومقالات چاپ شده اعضای هیات را مطلوب ارزیابی کرد واظهار داشت:در سال گذشته 110مقاله درمجلات IsI،32مقاله درمجلات علمی وپژوهشی،250مقاله درهمایشهای ملی وبین المللی و9عنوان کتاب تالیفی  از طرف اعضای هیات علمی دانشگاه ارائه گردیده وهمچنین 32طرح پژوهشی در حال اجراست.

رئیس دانشگاه  درادامه به وضعیت فرهنگی دانشگاه پرداخت وگفت:با برنامه ریزی ،مشاوره وکار کارشناسی ،همفکری وحمایت اعضای شورای فرهنگی روند اجرای برنامه های فرهنگی ومیزان مشارکت دانشجویان افزایش چشمگیری داشته است وفقط در سال  گذشته 33مورد اردوی خارج استان،136مورداردوی داخل استان،م61 موردمجالس دعا،42موردسخنرانی،12موردشب شعر،18موردکارگاه آموزشی و28موردنمایشگاه برگزارشده که تمام این برنامه ها با مشار کت صمیمانه وفعال دانشجویان  تحقق یافته  است.