انجام انتقال و مهمانی دانشجویان از طریق سامانه جامع خدمات آموزشی

مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم  با اعلام  راه اندازی سامانه جامع خدمات آموزشی گفت : از اول اردیبهشت تا پایان این ماه  ،دانشجویان متقاضی انتقال و میهمانی می توانند درخواست های خودرا از طریق این سامانه به آدرس http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx ثبت کنند و نیازی به درخواست حضوری از دانشگاههای مبدا و مقصد نیست.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ،دکتر مجتبی بذرافشان مقدم در جمع معاونان آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیر انتفاعی اظهار داشت : بر طبق آیین نامه نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان ، متقاضیان انتقال و میهمانی  می بایست درخواست های خودرادر ماههای اردیبهشت و آذر هرسال به دانشگاههای مبدا و مقصد ارائه کنند که با راه اندازی سامانه جامع خدمات آموزشی  در سایت اداره کل امور دانشجویان داخل ، دیگر نیازی به درخواست حضوری دانشجویان نیست و دانشجویان می توانند درخواست های خودرا از طریق این سامانه ثبت کنند و با کد رهگیری که به آنها داده می شود از نتیجه درخواست خود مطلع شوند.

وی با ذکر اینکه دانشگاههای مبدا و مقصد نیز نتیجه بررسی خودرا با درخواست های دانشجویان از طریق سامانه جامع خدمات آموزشی اعلام می کنند، افزود : دانشجویان باید درخواست های خودرا براساس مفاد آیین نامه انتقال و میهمانی دانشجویان که در مهرماه سال گذشته ابلاغ شد ارائه کنند و شرایط مندرج در آیین نامه را داشته باشند و دانشگاههای مبدا و مقصد نیز براساس مفاد آیین نامه مذکور درخواست های دانشجویان را بررسی نمایند.

دکتر بذرافشان گفت : امکان گزارش گیری سامانه جامع خدمات آموزشی  برای تصمیم گیران فراهم شده و آماری دقیقی از تعداد دانشجویان متقاضی انتقال یا میهمانی ، رشته ها و دانشگاههای مقصد و مبدا را که متقاضیان زیادی برای انتقال و میهمانی دارند ارائه می دهد و همچنین  به صورت شفاف عمکرد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی قابل رویت است که چگونه به آیین نامه نقل و انتقال عمل کرده اند و  براساس ظرفیت های  ذکرشده در آیین نامه به درخواستهای دانشجویان پاسخ داده اند.

مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم  تاکید نمود : این سامانه ویژه دانشجویان کاردانی و کارشناسی است و دانشجویانی که متقاضی انتقال یا میهمانی در ترم اول سال آینده هستند صرفاً  از اول اردیبهشت تا پایان این ماه فرصت دارند درخواست های خودرا از طریق سامانه مذکور ارائه دهند و دانشگاهها نیز تا 15خردادماه نتایج بررسیهای خود درخصوص درخواستهای دانشجویان را از طریق همین سامانه اعلام می کنند.