برگزاری پیش نشست همایش تحول در علوم انسانی

جلسه پیش نشست  همایش تحول در علوم انسانی  با حضور حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام  معظم رهبری دردانشگاه وجمع زیادی از دانشجویان صبح روز چهارشنبه 14/2/90با سخنرانی دکتر مصطفی جمالی  مدرس حوزه ودانشگاه در سالن آمفی فرزانگان برگزارگردید.

درابتدای این جلسه حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام  معظم رهبری دردانشگاه با گرامیداشت یاد وخاطره استادمطهری  وبزرگداشت مقام معلم مقدم حاضرین درجلسه راگرامی داشت.

درا دامه دکتر مصطفی جمالی  مدرس حوزه ودانشگاه  درسخنرانی مبسوطی به  بیان اهمیت وجایگاه علوم انسانی وضرورت بازنگری واسلامی کردن آن پرداخت که به خلاصه ای ازمهمترین موضوعات مطرح شده اشاره می شود.

-       تاسیس تمدن  بزرگ اسلامی از جمله آرمانها واهداف انقلاب اسلامی می باشد.

-       حضرت امام خمینی (ره)تاکیدداشت  که باید تمدن بزرگ اسلامی با تمام اقتضائاتش شکل بگیرد.

-     طرح تاسیس تمدن بزرگ اسلامی ازطرف حضرت امام خمینی (ره) زمانی مطرح گردید که تمدن غرب ادعای یکتازی در جهان راداشت واین امر یک چالش جدی برای غرب بوجود آورد.

-       لازمه تکمیل انقلاب سیاسی شکل گیری انقلاب فرهنگی می باشد .

-       حضرت امام خمینی (ره)بیان داشت  که ما براساس فرهنگ لیبرال ومادیگرای غرب نمی توانیم تمدن اسلامی تاسیس نمائیم .

-       انقلاب فرهنگی را باید نخبگان جامعه انجام دهند.

-       حکومت اسلامنی نیاز به مدل ،نرم افزاروساختاردارد.

-       برای شکل گیری فرهنگ اسلامی باید استراتژی خود را برمبنای تفکر حضرت امام خمینی (ره) قرار دهیم.

-       نرم افزار دست یابی به تمدن اسلامی چیست.

-       بعد از انقلاب متاسفانه نقد مناسبی از تمدن غرب انجام نگرفت.

-       مقام معظم رهبری با درایت ودرک عمق مساله موضوع نهضت نرم افزاری را مطرح کرد.

-       درحاکمیت اسلامی  روش ومنش باید اسلامی باشد.

-       اسلامی شدن دانشگاهها یعنی اینکه  اسلام باید درمتن علوم حضور پیداکند.

-       باید از انحصار گرایی علمی  پرهیزکرد.

-       باید علوم غرب به چالش ونقدکشیده شود.

-       دین تئوری اداره انسان را از گهواره تاگوردارد.

-       برای فراگیری علوم نباید اکتفاء به ترجمه نمود.

-       باید روش تحول در علوم راتولید نمائیم.

-       باید به منظومه علوم دست پیدا نمائیم.

-       باید شبکه علمی فعال وبزرگ درکشور شکل گیرد.

-       باید نهضت نقد درجامعه شکل گیرد.

-       کرسیهای نظریه پردازی هرچه سریعتر باید اجرایی شود.

-       باید به خوبی از نخبگان استفاده شود.

-       باید جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را شکل دهیم.