جلسه معارفه دکتر بگ محمدی معاون امور دانشجویی و دکتر سیاری معاون امور فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ایلام عصر روز یک شنبه 19/10/89 با حضور دکتر علی محمدی ریاست محترم دانشگاه ایلام ، حجت الاسلام هاشمی معاونت محترم نهاد رهبری در دانشگاه و جمعی از  مسئولین واساتید دانشگاه  در حوزه معاونت امور دانشجویی جلسه ای تشکیل شد که آقای دکتر بگ محمدی به معاونت امور دانشجویی و دکتر سیاری به عنوان معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام منصوب شدند.در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه ایلام ضمن تقدیر از دکتر سیاری ومعاونت سابق امور دانشجویی تغییرات جدید را در راستای پیشرفت  و توسعه علمی وفرهنگی دانشگاه دانستند و افزودند: مدیران حوزه فرهنگی و دانشجویی با اهتمام ویژه برای رسیدگی مشکلات  دانشجویان  اقدام نمایند.ایشان در بخشی دیگر از سخنان خود بیان کردند : مسئولین جدید با کاهش واحدهای درسی خود مدت زمان بیشتری رابرای کار در حوزه های خود بگذارند و قدمهای محکم با ایده های جدید را برای ترقی دانشگاه بردارند. بعد از سخنان ریاست محترم دانشگاه دکتر سیاری ، معاونت جدید فرهنگی با تشکر از ریاست محترم دانشگاه  به خاطر حسن نظر به کارو تجربه ایشان از تجربیات چهارماهه خود در حوزه امور دانشجویی سخن گفتند و افزودند: بحث خصوصی سازی باید اولویت مهم کاری ما باشد تا در برنامه پنج ساله توسعه این بخش به یک عرف و فرهنگ در دانشگاه ما تبدیل شود.ایشان با اشاره به اینکه تنها دانشجویان را هدف اصلی خود قرار ندهیم بیان کردند که باید با نگاه به کارمندان مشکلات این عزیزان را هم مدنظر قرار داده و حل نماییم. ایشان در پایان سخنانشان به تبیین برنامه های خود در حوزه معاونت فرهنگی پرداختند و چگونگی همکاری با حوزه های دیگر دانشگاه راتشریح کردند . در پایان دکتر بگ محمدی معاون جدید امور دانشجویی با تشکر ویژه از ریاست دانشگاه  گفتند:  با استفاده از تجربیات معاونین اسبق و برنامه هایی که در دستور کارخود دارند تلاش می کنند تا حوزه معاونت دانشجویی ،دین خود را به دانشگاه ادا کنند .ایشان با توجه به اینکه در این حوزه، دانشجویان برایشان مهم هستند بیان کردند در برنامه خود مشکلات خوابگاههای دانشجویی ، سلف و سرویس ،پیگیری مشکلات خصوصی دانشجویان و... را در اولویت کاری خود قرارمی دهند.