معاون پژوهشی دانشگاه: پژوهشگران ایلامی‌ بدون امکانات و حمایت‌های خاص به تحقیق می‌پردازند

دکتر یاسان‌اله پوراشرف در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: اکنون بیش از 400 پژوهشگر با مدرک لیسانس، فوق لیسانس و دکتری در ایلام به کار تحقیق و بررسی مشغول هستند.

وی با بیان این که راه‌اندازی پژوهشکده‌ از جمله نیازهای اساسی و جدی در استان ایلام است، افزود: با توجه به این که تحقیق و پژوهش ضامن ارتقای و استقلال جامعه محسوب می‌شود و پراکندگی و نبود ارگان حمایت کننده از پژوهشگران ایلامی، ‌باید در این استان پژوهشکده راه اندازی شود.

دکترپوراشرف با تاکید بر این که نقش پژوهش در کشف ظرفیت‌های توسعه و شناسایی آسیب‌های استان بر هیچ کس پوشیده نیست، اضافه کرد: ساماندهی و گردآوری این افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی از جمله پژوهشکده‌ها می‌تواند در افزایش میزان کارایی و فعالیت آنان نقش موثری داشته باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه ، پژوهش را زیر بنای توسعه و پیشرفت استان دانست و از مسوولان خواست دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه پژوهش زمینه راه اندازی پژوهشکده در این استان را فراهم کنند.