اطلاعیه مربوط به پذیرش دانش آموز دبیرستانهای وابسته

دانشگاه ایلام در نظر دارد در راستای اهداف عالیه خود و به منظور توسعه علمی و آموزشی ،تعدادی دانش آموز پسر و دختر نخبه را از طریق آزمون سازمان سنجش کشور برای سال اول دبیرستانهای (پسرانه شهید مطهری و دخترانه متقین) در سال تحصیلی 89-88 پذیرش نماید .

شرایط ثبت نام :

1. دارا بودن حداقل معدل 17 در سال دوم راهنمایی

مواد امتحانی :

تعلیمات دینی- عربی- ریاضی-علوم تجربی- ادبیات فارسی- زبان انگلیسی ، بر اساس متون سال سوم راهنمایی چاپ سال 1387

مدارک ثبت نام :

-   گواهی عکس دار اشتغال به تحصیل

-   تصویر کارنامه سال دوم راهنمایی ممهور به مهر آموزشگاه مربوطه

-   یک قطعه عکس و یک برگ کپی شناسنامه با ذکر آدرس و شماره تلفن در پشت تصویر شناسنامه

-   فیش پرداخت 000/50 ریال به حساب شماره 7875307111  نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ، قابل پرداخت در تمام شعب بانک تجارت استان .

داوطلبان مدارک را از طریق پست سفارشی به آدرس : ایلام- خیابان پژوهش- پشت مرکز تربیت معلم شهید مدرس- برادران دبیرستان شهید مطهری و خواهران دبیرستان متقین ارسال نمایند . مهلت ارسال مدارک از تاریخ 19/1/88 لغایت 19/2/88 می باشد .

داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 2225968 یا  2227013 تماس حاصل فرمایند .