برگزاری جلسه شورای اداری استان با حضورر پژوهشگران برتر

جلسه شورای اداری استان با حضورر پژوهشگران برتر صبح روز چهارشنبه 8/10/89 با حضور مهندس اعلایی استاندارایلام ،معاونین استانداری ،حجه الاسلام صفرلکی مسوول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ، دکتر پوراشرف معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه ،روسای سازمانها ومدیران استان  وجمعی ازپژوهشگران برتر استان در محل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید.

در ابتدای جلسه حجه الاسلام صفرلکی مسوول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ضمن خیرمقدم به میهمانان بااشاره به ضرورت اهتمام به پژوهش در جامعه گفت :دربحث پژوهش یکی ازتوصیه های امام علی (ع) درنامه معروف خود به مالک اشترتاکید برگرفتن تصمیم بربرمبنای فکر واندیشه وبه تعبیر امروزی  برمبنای پژوهش وتحقیق است.

حجه الاسلام صفرلکی در ارتباط با نظام اداری واجرایی گفت:وقت آن رسیده است نظام نقد محور جایگزین نظام تعریف محورگرددومدیران باید نقدپذیرباشندوابته مراداز نقدمورد نظر نقدمنصفانه واصولی می باشد.

مسوول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه با اشاره به فرارسیدن نهم دی ماه سالروز حضور خودجوش مردم در حمایت از نظام اسلامی وولایت فقیه گفت :نهم دی ماه روز تثبیت اندیشه عوامان خاص برخاصان عوام بود.

وی با اشاره به عملکرد نامناسب بعضی خواص در حوادث سال 88 گفت:در سال 88 خواص عملکرد خوبی نداشتند واین توده های مردم بودند که با تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری به صورت خودجوش به میدان آمده وبساط فتنه وفتنه گران را برچیده ونظام اسلامی را بیمه کردند ودر یک کلام نه دی روز تجدید میثاق ملت  با ولایت است .

در ادامه شش نفراز نمایندگان پژوهشگران برتر استان به بیان نظرات وپیشنهادات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محور مطالب ذیل مطرح گردید:ضرورت افزایش اعتبارات پژوهشی ،تشکیل صندوق حمایت از پژوهشگران استان،تشکیل بانک جامع اطلاعات پژوهشی،اهتمام به رشته های علوم انسانی ،ضرورت توجه به فرهنگ وادبیات بومی استان ،توسعه ارتباط دانشگاهها با سازمانهاوتوسعه ارتباط دانشگاههابا صنعت.

در ادامه حجه الاسلام رحمانی معاون سیاسی وامنیتی ودکتر عسکری معاون  برنامه ریزی استانداری مسائلی رادرزمینه اهتمام در باره اجرای طرح ملی هدفمندکردن یارانه ها مطرح کردند.

در ادامه مهندس اعلایی استاندار ایلام با تاکید برگرامیداشت حماسه نهم دی ماه گفت :در نهم دی ماه 88 در بزنگاه رویارویی حق وباطل مردم  بصورتی خودجوش وبی نظیر به میدان آمدندوتوطئه دشمنان را خنثی ودل رهبر معظم انقلاب وطرفدارا ن نظام اسلامکی را شادکردندوبه اعتقاد من این حضورمردم ارزشمندترین حضور مردم در صحنه در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

مهندس اعلایی در ادامه بااستقبال از نظرات ،پیشنهادات وانتقادات مطرح شده در جلسه بر توجه وتبدیل شدن آنها به راهکار از طریق کارگروه پژوهشی تاکید کرد.

در ادامه مراسم  از 12 نفر ازپژوهشگران برتر استان تقدیر بعمل آمد.