برگزاری مراسم شب شعرومقتل خوانی حماسه سازان دشت خون

مراسم شب شعرومقتل خوانی حماسه سازان دشت خون باحضور حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری ،دکتر نورالهی سرپرست امور فرهنگی دانشگاه ،حجه الاسلام رضایی نیا ،آقایان صفربیگی وبخشوده از شاعران استان وجمع زیادی از دانشجویان شب دوشنبه 29/9/89 در محل سالن آمفی تئاتر آیت اله حیدری برگزار گردید .

در این مراسم بعد از خیرمقدم حجه الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وسخنرانی حجه الاسلام رضایی نیادر باره  عاشورا ومقتل خوانی ،آقایان بخشوده وصفربیگی از شاعران استان به خواندن اشعاری در باره حماسه عاشورا پرداختند.شایان ذکر است در این مراسم آقای جفاییان وخانم حجتی از دانشجویان دانشگاه  نیزاشعاری در باره عاشورا قرائت کردند.