بیانیه دانشگاه به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بیانیه دانشگاه  به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

یوم الله 13 آبان، یاد­آورحوادث مهمی است که  در شکل­گیری انقلاب اسلامی و بیرون راندن مظهر استکبار، آمریکای جهان­خوار از ایران اسلامی نقش اساسی داشته­اند­. تبعید حضرت امام خمینی(ره) در روز 13 آبان 1343 به ترکیه توسط مأموران رژیم شاه و به دستور آمریکا و به دلیل اعتراض آن مجاهد فی سبیل­الله به قانون کاپیتولاسیون صورت پذیرفت، به خاک و خون کشیده شدن دانش­آموزان در روز 13آبان 1357که در اعتراض به دخالت­های آمریکا در ایران اقدام به راه­پیمایی کرده بودند و تسخیر لانه­ی جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) در روز 13آبان 1358همه حوادثی بوده­ا­ند که در یک نقطه مشترک­اند و آن مخالفت با استکبار و نظام سلطه به سرکردگی آمریکا و دفاع از شرف، حیثیت و عزّت ایرانی اسلامی است. سیزده آبان از جمله روزهای پر فروغی است که در تاریخ ایران زمین، همواره بر جسته و پرتلأ­لؤ می­باشد. سیزده آبان روزی است که فرزندان ایثارگر و بصیر این مرز بوم به جهانیان فهماندند که با توکل بر قدرت ایمان و حول محور رهبری دربرابر هر طاغوتی می­توان ایستاد و آن را به خاک مذلت  افکند.  حماسه­ی ­سیزده آبان ثابت کرد که همه­ی قدرت­های شیطانی و طاغوتی، از درون، پوچ و پوشالی است. در سیزده آبان،  مردم عدالت­خواه و ایمان مدار ما، خویشتن را باور کردند و به چشم خود دیدند آن قدرتی که در ذهن عده­ای  کج­اندیش و کوته فکر چون کوهی استوار است، «کاهی بیش نیست». در سیزدهم آبان وحدت کلمه معنا شد و قدرت رهبری دینی بار دیگر تجربه گشت و توان شگرف مدیریت فقهی در ایجاد انقلاب و تداوم و تعمیق آن به اثبات رسید. سیزده آبان به مسلمانان آموخت که در معبد انسانیت، آزادانه و آگاهانه در برابر والایی­های ارجمند مکتب توحید، به نماز بایستند، تنها در برابر الله به کرنش و سجود بنشینند و با دل سپردن به توصیه­های رهبری و حرکت کردن در مسیری که توسط مقام عظمای ولایت، حضرت آیت­اله العظمی خامنه­ای(زیده عزه) ترسیم می­گردد، همه­ی قدرت­های پوشالی را طرد نموده و ثابت کنند که دیوارستم، شکستنی است. مقاومت و ایستادگی در برابر نظام سلطه و تفکر استکباری، راهبردی است که به طور عام ملت شریف ایران و به طور خاص اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی و دانشجویان فهیم، این افسران جوان در عرصه جنگ نرم، با الهام از آموزه­های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) آموخته­اند و با بصیرتی ژرف بر آن پای می فشارند.

دانشگاه ایلام ضمن گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، ازهمه­ی اساتید محترم، کارکنان شریف و دانشجویان عزیز جهت حضور فعال و گسترده در آیین راه­­­­پیمایی یوم الله 13آبان و تجدید میثاق با آرمان­های بلند امام (ره)و رهنمودهای حکیمانه­ی مقام معظم رهبری دعوت می­نماید. حضور فعال و پرشور جامعه دانشگاهی بویژه دانشجویان آرمان­خواه در این عرصه،  دندان طمع استکبار جهانی و ایادی داخلی و خارجی آنان را نسبت به این مکان مقدس و این طیف ارزشمند خواهد کشید و نشان خواهد داد که شور و شوق دفاع از آرمان­های امام و نظام مقدس اسلامی، حول محور رهبری فرزانه­ی انقلاب، در نهان تک تک جوانان این مرز و بوم همچنان پر خروش بیش از پیش وجود دارد و مبارزه با استکبار و تقابل با هجمه علیه تفکرات دینی و فرهنگی یک حرکت فراگیر ملّی و نمایان است.

روابط عمومی دانشگاه