گزارش برگزاری کارگاه آموزشی طرح هدفمندکردن یارانه ها

در راستای آشنایی با زوایای مختلف اجرای طرح مهم و سرنوشت ساز هدفمند کردن یارانه برای اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در چهارچوب کارگاه¬های آموزشی، این کارگاه توسط دفتر تحول اداری دانشگاه در روز دوشنبه 17/8/89 از ساعت 13 الی 15 برگزار گردید. مدرس این کارگاه آقای دکتر عسگری معاون محترم برنامه ریزی استانداری در دو بخش کارگاه را برگزار نمودند. در بخش اول به مدت 90 دقیقه و به صورت فشرده مطالبی در خصوص وضعیت اقتصادی کشور، اهمیت اجرای هدفمند سازی یارانه ها و وضعیت آتی اقتصاد کشور در صورت اجرا و عدم اجرای هدفمند سازی یارانه ایراد و سپس به مدت 30 دقیقه جلسه پرسش و پاسخ اعضای هیأت علمی و کارکنان برگزار و آقای دکتر عسگری به سوالات و ابهامات همکاران با صبر و حوصله فراوان پاسخ دادند. کارگاه آموزشی در ساعت 15 به پایان رسید.