بیانیه شورای استانی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در حمایت از تغییرات و اصلاحات به وجود آمده در نظام آموزش عالی

بسمه تعالی

امروزه اهمیت و نقش بی بدیل آموزش عالی در امر تربیت نیروهای متخصص و متعهد برای پاسخ گویی به مطالبات و نیازهای علمی،پژوهشی و فناوری جامعه اسلامی، تدارک سرمایه اجتماعی و تأمین استقلال علمی که اساس استقلال سیاسی است ، برکسی پوشیده نیست. در واقع می توان گفت مهم ترین رسالت آموزش عالی ، پاسخ گویی به نیازهای علمی و فنی جامعه اسلامی است و این مهم زمانی به شکل مطلوب و آرمانی دست یافتنی است که «دانشگاه اسلامی» که از منویات مقام عظمای ولایت می باشد به معنای اتم آن تحقق یابد. بنابراین رسالت مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حرکت در این مسیر ، با همراهی و هماهنگی تمامی زیر مجموعه هایش می باشد و آنچه که خوشبختانه از سخنان،برنامه ها و اهداف مقام عالی وزارت کاملاً مشهود است ، داشتن عزم و اراده جدی در تحقق این هدف متعالی است. تغییرات و اصلاحاتی که در نظام آموزش عالی کشور به وجود آمده می تواند بهترین شاهد و گواه بر این ادعا باشد. مباحثی چون بومی سازی دانش های نوین، تربیت دانشجوی دین مدار،تحول علمی، فرهنگی و دینی دانشگاه ها در انجام بهینه مأموریت سازمانی، تلاش در ساختار شکنی و نقد نظریات غربی و اهمیت دادن به علوم انسانی ، بخوبی عزم و اراده جدّی وزیر محترم علوم و همکاران محترمشان را در رصد کردن آرمان «دانشگاه اسلامی» نشان می دهد. آرمانی که نتیجه اش «تجمیع تعهد و تخصص» ، «تحقق نهضت تولید علم در دانشگاه» و نیل به شعار «دانشگاه در خدمت تعالی و پیشرفت جامعه اسلامی» است. عزم راسخ در جذب اساتید متعهد و متخصص ، ایجاد تغییرات مدیریتی که حرکت و نشاط خاصی را در این راستا به وجود آورده، حمایت مادی و معنوی از اساتید و دانشگاه ها در جهت تکریم این جایگاه، متمرکز ساختن آزمون دکتری و جذب متمرکز با نگاهی به اصل عدالت اجتماعی و استفاده از تمامی نیروهای واجد شرایط در حوزه آموزش عالی و مواردی دیگر، همه و همه خبر از بصیرت، تعهد دینی و همت و عزم جدی وزیر محترم علوم در رساندن نظام آموزش عالی به جایگاه واقعی و در خور آن می دهد. حمایت قاطبه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظران ملت که خبر از نکته سنجی آنان می دهد، سندی محکم بر استواری اندیشه های آن مقام محترم در راستای تحقق دانشگاه تمدن ساز اسلامی است.

بدینوسیله شورای استانی دانشگاهیان ایران اسلامی ضمن تشکر و تقدیر و حمایت جدی از تغییرات و اصلاحات بوجود آمده آمادگی خود را برای هرگونه کمک در تحقق این آرمان و هدف متعالی اعلام می دارد و امیدوار است که با تحقق «دانشگاه اسلامی» و تربیت نیروهای مورد نیاز متعهد و متخصص، جامعه اسلامیمان متأثر از این واقعه میمون و مبارک، تحولی عظیم و شگرف پیدا کرده و در تمامی جهات به استقلال کامل و خودکفایی برسد.

دبیر شورای استانی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی (استان ایلام)

دکتر طاهر  علی محمدی