نشست ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی

نشست ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی شب دوشنبه 1/9/89 با حضور اعضای هیات رئیسه،روسای دانشکده ها واعضای هیات علمی در محل مجتمع رفاهی دانشگاه برگزار گردید

.در ابتدای این نشست دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هیات علمی به بیان برنامه های خود در دانشگاه پرداخت وگفت :برای حوزه های مختلف دانشگاه برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است  که امید است با حمایت ومشاوره وتلاش اعضای هیات علمی این برنامه ها محقق شود.

رئیس دانشگاه  درادامه بر توجه جدی به دانشجویان تاکید کرد وگفت :اساتید باید در دانشگاه حضور موثری داشته باشند وبه دانشجویان توجه وبا مشاوره ، دانشجویان رابرای پیشرفت علمی وحضور در اجتماع آماده نمایند.

در ادامه اعضای هیات علمی به بیان نظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محور : مسائل رفاهی ،تجهیز آزمایشگاهها ،حل مشکل  مسکن ،ارتقاءعلمی و... مطرح گردید .