برگزاری جشن ازدواج دانشجویی

جشن ازدواج دانشجویی 575 زوج  دانشجو با حضور مهندس اعلایی  استاندار ایلام ، دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،حجه الا سلام دکتر صفرلکی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،معاونین ،روسای دانشکده ها وجمع زیادی از دانشجویالن عصر روز چهارشنبه 2/9/89 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید .

درابتدای این جلسه حجه الا سلام دکتر صفرلکی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم وهفته بسیج گفت : مجموعا به 575 زوج دانشجو دانشگاهها ومراکز آموزش عالی استان  که یا یک نفر یا هردودانشجو هستند سکه هدیه مقام معظم رهبری اهداءمی گردد.

وی  در ادامه گفت :دانشجویانی توانسته اند در این طرح شرکت نمایند که تاریخ عقد آنها  از تاریخ 25/9/87 لغایت 25/9/88 باشد .

وی تاکید کرد نهاد نمایندگی در دانشگاهها قصد دارد طی یک برنامه مدون ومنظم ارتباط خود با زوجهای دانشجو را حفظ نماید ووهر چند وقت یکبار بسته های فرهنگی برای آنان  فرستاده می شود.

در این مراسم باشکوه موسیقی زیبایی با صدای آقای شوهانی اجرا گردید .

شایان ذکر است در این مراسم آقای مهندس اعلایی به زوجهای دانشجو یک سکه بهار آزادی از طرف استانداری ایلام اهداءکرد.