برگزاری سومین جشنواره جهادگران علمی وفناوری

سومین جشنواره جهادگران علمی وفناوری صبح روز سه شنبه 2/9/89 باحضور مهندس اعلایی استاندارایلام ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،سردار کاکی فرمانده سپاه امیرالمومنین ایلام ،روسای  دانشگاههاومراکز آموزش عالی استان ،وجمع زیادی از مخترعان ونوآوران بسیجی استان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید .

در ابتدای جلسه سردار کاکی ضمن خوشامد گویی به میهمانان ، هفته بسیج وفرارسیدن عید سعید غدیرخم راتبریک گفت.

درادامه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه  با تبریک عید غدیر وگرامیداشت هفته بسیج گفت : حضرت امیرمومنان علی (ع) دارای ویژگیهای منحصر به فردی می باشد که می تواند به عنوان الگویی جاودانه برای مامطرح باشد.

دکتر علی محمدی در ادامه افزود:اخلاص ،شجاعت ،ایثار، زهد،عدالت خواهی وظلم ستیزی وروحیه جهادی داشتن از ویژگیهای آن حضرت است .

رئیس دانشگاه گفت :حضرت علی (ع) مدافع راستین  پیامبر اکرم (ص) ودین اسلام بود ودر این راه از هیچ گونه تلاش ومجاهدتی دریغ ننمود  وبدین  خاطر کسان زیادی که منافع آنها به خطر افتاده بود به صف دشمنان وی پیوستنداما آن حضرت هیچ گاه به خاطر این دشمنی ها از دفاع خود از اسلام دست برنداشت .

وی تاکیدکرد مطالعه زندگی آن حضرت  این نکته را برای ما روشن می کند که امام در تاریخ اسلام از نقش کلیدی وبا اهمیتی برخوردار بوده است :از جمله اینکه امام اولین کسی بود که به پیامبر(ص) ایمان آورد ،امام در جریان هجرت به مدینه در بستر پیامبر خوابید وبافداکاری خود نقشه مشرکان مبنی بر کشتن پیامبر (ص) رانقش بر آب کرد ،امام در سه جنگ سرنوشت ساز اسلام بدر ،احد وخندق از نقش ویژ ه ای برخوردار بود ،امام در همه ماموریت هایی که از طرف پیامبر(ص) به وی محول می شد به خوبی انجام می داد،در دوره سه خلیفه اول امام مشاور ی امین برای آنهابود ودر طول دوره خلافت خود حضرت علی(ع) لحظه ای در مقابل ستمکاران کوتاه نیامد والگویی بی نظیر از حکومت داری رابرای جهانیان به جا گذاشت که عدالت همه گیر وفراگیر مشخصه آن است  .

دکتر علی محمدی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن هفته بسیج گفت : برای بسیجیان حضرت علی (ع) بهتر ین الگو می باشد وبا مطالعه روند زندگی آن حضرت می توان به حقایق اسلام ناب دست پیدا کرد تابتوان در زندگی اجتماعی وسیاسی امروز از آنها استفاده کرد.

وی افزود : انقلاب اسلای باعث نوزایی در جهان اسلام شد وباعث رشد وتوسعه ایران در زمینه های صنعتی ، نظامی ،فرهنگی واقتصادی در ایران گردید واز همه مهمتر استقلال در روابط خارجی رادر پی داشت ودر نتیجه باعث شد استکبار گسترده ترین حملات را به انقلاب اسلامی داشته باشد ودر همین راستا حضرت امام خمینی (ره)بادرایت فرمان تشکیل  بسیج راصادر نمودند ودرپی این فرمان  مردم شریف ایران استقبال کردند واین نیروی بزرگ تشکیل گردید .

رئیس دانشگاه افزود:از ابتدای تشکیل بسیج این نیرو در هر صحنه ای که حضور یافته جلوه های بزرگی از تلاش وایثار وفداکاری را به نمایش گذاشته است ودر همین راستا زمانی که دشمنان جنگ تحمیلی رابر انقلاب اسلامی تحمیل کردند بسیجیان با ولایت پذیری وفداکاری خود با صلاح ایمان تمام نقشه های دشمنان راناکام گذاشتند که صحنه هایی ماندگار در تاریخ این مملکت خواهد بود.

دکتر علی محمدی در ادامه به بحث جهاد علمی اشاره کرد وگفت : مقام معظم رهبری در چند سال اخیر بحث جهادعلمی ، نهضت تولید علم وجنبش نرم افزاری رامطرح  کردند که با توجه به اتمام جنگ وتغییر میدان مبارزه بسیجیان به این صحنه آمدند وپسشرفته ترین  تکنولوژیها وفن آوریهای علمی در زمینه های هسته ای ،نانو،نظامی ،پزشکی و... در ایران بومی گردید وباعث اقتدار انقلاب اسلای در صحنه جهانی گردید.

در ادامه مراسم از33 نفر از بسیجیان در حوزه های بسیج اساتید ،بسیج هنرمندان ،بسیج مهندسین ،بسیج طلاب ،بسیج جامعه پزشکی وبسیج اداری تقدیر بعمل آمد.

همچنین در این مراسم از دوکتاب در حوزه دفاع مقدس در استان ایلام توسط استاندار ایلام رونمایی شد.