برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی آموزشکده دامپزشکی

نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی آموزشکده دامپزشکی  صبح روزدوشنبه 24/8/89 در محل دفتر ریاست آموزشکده برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر علی محمدی رئس دانشگاه درسخنان کوتاهی  باابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هیات علمی آموزشکده دامپزشکی بیان داشت : مهمترین برنامه هیات رئیسه جدید دانشگاه در باره آموزشکده دامپزشکی موضوع ارتقاء آن به دانشکده می باشد که امید است با همت اعضای هیات  آموزشکده وتلاش وحمایت هیات رئیسه این امر تحقق یابد.

در ادامه اعضای هیات علمی به بیان نظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محور :ارتقاءآموزشکده ،تجهیز آزمایشگاه ها وتوسعه  فضای آموزشی آموزشکده  مطرح گردید.درپایان قسمتهای مختلف آموزشکده مورد بازدید قرار گرفت.