محکومیت ترور استاد گرانقدر شهید دکتر مجید شهریاری توسط دانشگاهیان ایلام

سی ودومین سال از پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی می گذرد ، انقلابی که تحولاتی بزرگ رادر این کشور پایه ریزی نمود ووحشت جبهه استکبار را سبب گشت وازاین روی انواع تهاجمات  وسنگ انداز یها علیه این کشور واین ملت رادر پی داشت ،اما در چند سال اخیر روند شتابان توسعه علمی کشور که­با درایت،حمایت وسفارشهای اندیشمندانه ­رهبرفرزانه انقلاب شکل گرفت ، نتایج بزرگی رادر پی داشت از جمله در بومی کردن فناوریهای مدرن ،پیشرفت محیرالعقول در انرژی هسته­ای ،نانوو...که باعث حیرت ،دشمنی وبغض­استکباروصهیونیست جنایتکارشده­است.

درهمین راستاروز دوشنبه برای تاثیرگذاتری برروند مذاکرات اجلاس آتی1+5وتحت تاثیرقراردادن جمهوری اسلامی ایران­دستهای کثیف وحیله­گر وسفاک عاملان استکبار وصهیونیست جهانی دریک عمل تروریستی  باعث شهادت  ومصدومیت دو تن از مفاخر علمی کشورگردیدند.

این عمل جنایتکارانه علاوه براهداف سیاسی ،نشانگرمخالفت جدی سردمداران استکباری ودر رأس آنان آمریکا ورژیم نامشروع صهیونیستی با پیشرفت علمی سایر کشورهابویژه ایران اسلامی وانقلابی است .

با این اقدام کارنامه کثیف دشمنان انقلاب اسلامی بیش ازپیش سیاه تر گردید وبه حول وقوه الهی برای آنان نتیجه عکس خواهد دادوجوانان برومند این مرز وبوم جای خالی این شهید والامقام­رادر عرصه جهادعلمی وتولید دانش پرخواهندکرد.

مسئولان ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان این دانشگاه ،ضمن انزجار ازاین عمل ضد بشری ،مصیبت وارده رابه ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم ،مقام معظم رهبری(زیدعزه) ،ملت شریف ایران بخصوص مجموعه دانشگاهی وعلمی­کشور تسلیت وتعزیت عرض نموده ،علو درجات آن شهید بزرگوارراراازدرگاه ایزد منان خواستاریم .