آغاز به همایش ملی پایانه هاوبازارچه های مرزی ،فرصت هاوچالش ها

صبح امروز همایش ملی پایانه هاوبازارچه های مرزی ،فرصت هاوچالش هابا حضور مهندس اعلایی استاندار ،دکتر عسکری معاون برنامه ریزی استانداری ،روسای سازمانها،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،اعضای هیات علمی وصاحب نظران استان وکشور در محل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید.

در ابتدای مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به میهمانان وتسلیت شهادت دکتر شهریاری عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت:عمده ترین تحلیلی که در ارتباط­بااین دو ترور مطرح است موضوع  نزدیکی مذاکرات هسته ای با شش کشور می باشد تا بدین طریق بر جمهوری اسلامی فشار بیاورندودر مذاکرات امتیاز بگیرند .

رئیس دانشگاه افزود : وحشت استکبار ازایران به خاطر پیشرفتهای علمی می باشد که باعث ارتقاءجایگاه ایران در منطقه وجهان شده است اما به لطف خدا آنهادر رسیدن به اهداف خود موفق نخواهند شد چون انقلاب اسلامی نهادینه شده واین سنگ اندازیها در روند توسعه آن بی تاثیر خواهد بود.

دکتر علی محمدی درادامه با اشاره به برگزاری همایش گفت :برگزاری این همایش در راستای وظیفه ذاتی دانشگاه مبنی بر مشارکت در روند توسعه استان می باشد وبحث دیگر موضوع تحریمها علیه جمهوری اسلامی است که بایداین­تهدید تبدیل به فرصت شودودانشگاه در این زمینه نقش پیش قراول داشته باشد واز مباحث مهم در ارتباط با مقابله با تحریمها توسعه صادرات از طریق بازارچه های مرزی می باشد ودر این راستادانشگاه در روند برگزاری این همایش نقش محوری را ایفا نمود.

وی در ادامه افزو.د :توسعه بازارچه های مرزی ننتایجی رابه دنبال دارد از جمله :

1-     توسعه صادرات

2-     توسعه سیستم حمل ونقل

3-     توسعه بازارهای محلی

4-     توسعه اشتغال

وامید است برگزاری این همایش وارائه مقالات از طرف اساتید وصاحبنظران بتوانددر این راستا گار گشا باشد.