خانم دکترتهرانی:کارآفرینی موتور توسعه اقتصادی کشور می باشد

جلسه سخنرانی خانم دکتر فاطمه تهرانی مسوول صندوق زنان بانک کشاورزی وعضو شورای کاروزارت کشور رأس ساعت 11 صبح با حضور جمعی از دانشجویان در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزارگردید.

خانم تهرانی در ابتدای جلسه به تعریف کارآفرین و وی‍ژگیهای آن پرداخت وگفت:کارآفرینی پلی بین صنعت ودانشگاه می باشدوریسک پذیری وخلاقیت دوویژگی اساسی کارآفرینی خوب است که در دنیای امروز سرمایه اهمیت خودرا از دست داده واولویت با بحث اطلاعات می باشد.

مسوول صندوق زنان بانک کشاورزی در ادامه گفت:ایلام حدود 11درصد منابع نفت وگاز را دارا می باشدوبدین لحاظ می توان از موقعیت مناسبی در زمینه توسعه قرارگیرد وبا توجه به سابقه تاریخی موضوع اکوتوریسم می تواند به نقش اساسی در روند اشتغالزایی در استان داشته باشد.

خانم تهرانی در ادامه به توضیح اعتبارات وتسهیلات بانک کشاورزی برای زنان پرداخت.