برگزاری اولین جلسه تقدیر از اساتید بسیجی نمونه

اولین همایش نکوداشت مقام اساتید بسیجی با حضور حجه السلام لطفی نماینده محترم ولی فقیه در استان وامام جمعه ایلام،سرهنگ طهماسبی جانشین سپاه منطقه ایلام،روسای دانشگاههای ایلام،آزاداسلامی واحد ایلام وپیام نور مرکز ایلام رأس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 4/9/86 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر قربانی رئیس دانشگاه ایلام ضمن خیر مقدم به حاضرین وتبریک هفته بسیج گفت :در مورد بسیج وبسیجی دو نکته حائز اهمیت است.

اول:هدف بسیج هدفی بلند می باشد.

دوم:در مقام عمل بسیجی عملگر است چون با تمام قوا وارد عرصه می شود وچنین نیروی شکست ناپذیر می باشد.

در ادامه حجه السلام لطفی نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه ایلام ضمن تبریک وتهنیت به مناسبت فرارسیده هفته بسیج اظهار داشت:

بسیجی یعنی اینکه انسان در تمامی عرصه های مختلف زندگی احساس مسئولیت وتعهد کند و بداند در هر مقطعی از مقاطع زندگی تکلیفی بر عهده دارد وباید به این تکلیف عمل کند ودر راه ادای تکلیف دریغ نورزد وتمام انبیاء موظف بوده اند به تکلیفی که بر عهده داشته اند عمل کنند وحضرت امام (ره)از روزی که قدم به عرصه انقلاب گذاشت وبی نظیر ترین انقلاب معاصر را بوجود آورد همیشه می گفت :ما تکلیف داریم وباید برای انجام تکالیف اقدام کنیم.ودر حادثه کربلا وقتی بعضی کسان امام حسین (ع) را از رفتن منع کردند امام (ع) گفت:ما تکلبف داریم در برابر ظالمان بایستیم وبه همین منظور راه آنها جاودانه است.امام جمعه ایلام تاکید کرد :بسیج فرهنگ ودانشگاهی است که برای انسان در همه ابعاد زندگی برنامه دارد.

امام در شرایط سخت ودشوار دستور تاسیس بسیج را صادر نمود ودر پیام خود گفت:بسیج محصور در مسائل نظامی نیست بلکه یک فرهنگ است که باید همیشه بماند.

تفکر بسیجی است که تعهد می آورد و وظیفه شناسی وامروز کشور ما در اوج عزت وقدرت در جهان قرار گرفته است..

حجه السلام لطفی افزود: تفکر بسیجی جهانشمول است واز همه مرزهای ایران اسلامی فراتر رفته است.دانش هسته ای نتیجه تفکر دانشجویان بسیجی ماست وامروز ایران هسته ای مورد قبول قرار گرفته که با اندیشه های ناب متکی بر ایمان واندیشه های دینی بوجود آمده است.

در پایان مراسم از 20 تن از اساتید بسیجی نمونه دانشگاهها ومراکز آموزش عالی استان تقدیر بعمل آمد.