برگزاری اولین نشست هم اندیشی توسعه کارآفرینی در بخش علوم دامی و آبزیان

اولین نشست هم اندیشی توسعه کارآفرینی در بخش علوم دامی وآبزیان رأس ساعت 2 بعد ظهر روز چهارشنبه مورخ 24/11/86 با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه ،دکتر پیرانی معاون امور دام جهاد کشاورزی استان ایلام ،کریمی مدیر عامل بانک ملی ایلام و تولیدکنندگان نمونه دام وآبزیان در استان در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر قربانی رئیس دانشگاه گفت:بمنظور ایفای نقش مؤثرتر دانشگاه ایلام در توسعه استان مرکز کارآفرینی وارتباط با جامعه راه اندازی گردیده است.

در ادامه دکتر مرادنژادی مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه گفت:

در جلسه امروز می خواهیم دو سؤال مطرح نمائیم:

1-       دانشگاه ایلام چه خدمات آموزشی وپژوهشی را می تواند برای امور دامی استان ارائه دهد؟

2-       آیا اعتبارات به افراد توانا ومتخصص ارائه شده یا نه؟

در ادامه تولید کنندگان نمونه در بخش دام به بیان نظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محور کمبود اعتبار،مشکل بازپرداخت وامهای بانکی، هزینه بالای تغذیه دام ودارو وکمبود دامپزشک در سطح استان مطرح گردید.