تجلیل از ایثارگران دانشگاه ایلام با حضورمعاونین محترم مقام عالی وزارت علوم

مراسم تجلیل از مقام ایثارگران دانشگاه با حضور دکتر رحیمی رئیس مرکز پژوهشهای علمی صنعتی ایران ورئیس کمیسیون دائمی هیات امناء دکتر شاه محمدی مشاور وزیر علوم در امر ایثارگران ودکتر قربانی رئیس دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر قربانی ضمن خیر مقدم به میهمانان حاضر گفت:خدا را شاکرم که بزرگوارانی را با این مراتب اخلاصی،تعهد وجدیت به عنوان کارگزاران نظام وهمکاران ما قرارداده است تا بتوانیم با دلگرمی بیشتر و درس گرفتن از عزیزان به وظایف خود عمل کنیم.

در ادامه دکتر رحیمی رئیس مرکز پژوهشهای علمی وصنعتی ایران گفت:علرغم سالهای طولانی که خود در خدمت همکاران عزیز دانشگاه ایلام حضور داشتم وهنوز هم این افتخار را داریم که در بین شما اما در سنگری دیگر خدمت کنم اما این اولین نشستی است که با ایثارگران عزیز دانشگاه ایلام دارم وشاید ما نتوانیم کار بزرگی برای شما انجام دهیم ولی همین رو در رو قرارگرفتن ،صحبت کردن وبیان نظرات مغتنم است بیشتر برای خود ما که دائم در کارهای اجرایی غوطه وریم والان فرصتی پیش آمده تا با ایثارگران انقلاب اسلامی نشستی داشته باشیم لذا بر ما این نشست محاسن دیگری هم دارد که ما را بیشتر متوجه جان فشانیهای شما عزیزان  بنمایاند واین نظام شکل بگیرد وبتواند به تدریج پایدار بماند.

دکتر رحیمی اضافه کرد:ما نیروهای وسیعی را بسیج کردیم بخصوص وقتی که جنگ سالها به طول انجامید ویک قشری پدیدآمده که از جان خودشان گذشتند.روانه جبهه ها شدند،جنگیدند وبرگشتند پس باید برای اینها چاره ایی اندیشیده شود که هر کدام از این نظام ها وجوامع پاسخی پیدا کردند،راهکارهایی اندیشیدند ومسیرهایی مشخص کردند لذا در جامعه ما پیروی از فرموده پر مغز وپر محتوای پیامبر(ص)که می فرماید:وقتی رزمندگان اسلام از جنگ برگشتند تازه جهاد اصغر به پایان رسیده حال بعداز این باید به جهاد اکبربپردازید.دکتر رحیمی عنوان کرد:من در تجربه اجرایی خود که نسبتاً طولانی هم هست بخش هایی از این فرموده را با تمام وجود حس کردم یعنی اگر ما به این منوال می رفتیم که تعداد زیادی از زمندگان رفتند جامعه به معنای واقعی متحول می شد وشماها می دانید بخش عظیمی ازتحولات تکامل بخش نظام جمهوری اسلامی مرهون رزمندگان است که از جنگ برگشتند وبه جهاد اکبر پرداختند.

در ادامه مراسم ایثارگران با بیان سولات خود در زمینه های ادامه تحصیل ومشکلات این قشر با مهمانان حاضر پرداختند وجلسه بصورت پرسش وپاسخ ادامه داشت ودر پایان از کارکنان رزمنده وجانباز دانشگاه با اهدای هدایایی تجلیل بعمل آمد.