پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

آغاز سال تحصیلی سرآغاز تحرک و نشاطی دیگر است، تحرکی در عرصه اندوختن، پردازش و تولید علم. این حرکت سمت و سویش کمال انسانی و به تعبیری دیگر قرب الهی است. یک جوششی که پیروزی، سربلندی، استقلال و افتخار ملت بزرگ ما را منتج خواهد شد و دانشگاه طلایه دار این حرکت علمی و به تعبیر مقام معظم رهبری جهاد علمی است. همچنان که معظم له فرمودند؛ جهاد علمی چیزی فراتر و بالاتر از تلاش علمی می باشد، بنابراین نیاز به عزم و همتی جدی، برنامه ریزی، هدفگذاری و تعیین راهکارهای عملی است. گامهای استوار و عزمهای راسخ طلایه داران و علمداران عرصه علم و معرفت در سال «همت مضاعف، کارمضاعف» می تواند نوید بخش پیشرفت های شگرف علمی و در نتیجه حل مشکلات مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور باشد. از این روی آغاز سال تحصیلی و بازگشایی دانشگاه، مهد دانش، معرفت، دانایی و خودباوری را به اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز تبریک گفته و از خداوند منان توفیق کسب علم و تهذیب نفس را برای همگان خواستارم.

دکتر طاهر علی محمدی

سرپرست دانشگاه