برگزاری مراسم جشن آغازسال تحصیلی باحضور استاندار ایلام

مراسم جشن آغاز سال تحصیلی90-89 با حضور آقای مهندس اعلایی استاندار ایلام ،روسای دانشگاههای استان ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،حجه الا سلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،معاونین ،روسای دانشکده ها،اعضای هیات علمی وجمع زیادی از دانشجویان صبح روز دوشنبه 5/7/89 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید .

در این مراسم ابتدا دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه باتبریک آغاز سال تحصیلی وگرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت :مطالبه مقام معظم رهبری از دانشگاهیان جهاد علمی است که می تواند باعث اقتدار وتوسعه جامعه اسلامی وسپهر دفاعی در برابر هجمه سهمگین فرهنگی غرب در جبهه جنگ نرم شود.

رئیس دانشگاه در ادامه به دانشجویان توصیه نمود تحت تاثیر گروهها وباندهای سیاسی خارج از دانشگاه قرار نگیرند وبا توجه به اصل نظام در مسیر تعالی وسعادت جامه گام بردارند .

وی افزود :از دانشجویان می خواهم در زندگی دانشگاهی خود برنامه داشته باشند ودر کنار توجه به علم ودانش به معنویات هم نگاه ویژه ای داشته باشند .

در ادامه حجه الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به بیان روایات وآیات اسلامی درزمینه کسب علم ودانش پرداخت ودر پایان آقای مهندس اعلایی  استاندار ایلام در مورد وضعیت دانشگاهها ورسالت دانشگاهیان مطالبی ارائه نمودند .