فراخوان بورس تحصیلی داخل دانشگاه ایلام

فراخوان شماره 2 سال 1388 بورس تحصیلی داخل دانشگاه ایلام

دانشگاه ایلام به منظور تحقق اهداف برنامه توسعه خود در رشته های مختلف از واجدان شرایط جهت اعطای بورس تحصیلی داخل دعوت به عمل می‌آورد، متقاضیان محترم، فرم مشخصات را تکمیل و مدارک لازم را حداکثر تا تاریخ 15/7/88 به دبیرخانه هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه ارسال نمایند.

تخصص‌ها :

تخصص‌های مورد نیاز جهت بورس تحصیلی در سال 1388

ثبت نام از متقاضیان صرفا به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. از ارسال پستی مدارک اجتناب گردد.

شرایط متقاضیان:

1. دانشجویان دوره دکتری ورودی سالهای 1386 به بعد

2. داشتن صلاحیتهای عمومی لازم به تشخیص مراجع ذیصلاح

3. دارا بودن سوابق علمی- پژوهشی لازم و کسب موفقیت در مصاحبه علمی در کارگروه بررسی توانایی علمی

4. عدم استخدام رسمی، تعهد خدمت و یا بورسیه در سایر دانشگاهها، سازمانها و دستگاههای اجرایی

5. داشتن حداکثر 35 سال سن

6. تسلط به یک زبان خارجی در حد استفاده از متون تخصصی

مدارک مورد نیاز:

1. نامه درخواست همکاری

2. تکمیل فرم مشخصات

3. تصویر مدرک تحصیلی دوره کارشناسی ارشد

4. گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع دکتری با ذکر دقیق تاریخ شروع به تحصیل و نحوه قبولی(شرکت در آزمون، شرط ممتازین، ..... )

5. تصویر تمام صفحات شناسنامه

6. تصویر کارت ملی

7. عکس 4×3 جدید

8. توصیه نامه علمی و اخلاقی از دو نفر از اساتید صاحب نام دانشگاههای دولتی

9. شناسنامه علمی و پژوهشی (C.V)

10. تصویر مدارک معتبر ایثارگری (جانبازی، آزادگی، رزمندگی، خانواده شهدا ، بسیجی فعال)

11. شرح حال مختصری از دوران زندگی خود با تکیه بر فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، عقیدتی و سیاسی.

توجه:

¾ مدارک خواسته شده را به صورت یک فایل zip حداکثر تاحجم 20 مگابایت در قسمت مدارک فرم ثبت نام، ارسال نمایید.

¾ عکس خود را به صورت یک فایل jpg حداکثر تا حجم 200 کیلوبایت در قسمت عکس فرم ثبت نام، ارسال نمایید.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 2227016- 0841 یا پست الکترونیکی jazb@mail.ilam.ac.ir "دبیرخانه هیأت اجرایی جذب هیأت علمی" تماس حاصل نمایند.

جهت ورود به سیستم ثبت نام کلیک کنید