فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه ایلام

فراخوان شماره 1 سال 1388 جذب هیأت علمی دانشگاه ایلام

دانشگاه ایلام به منظور تحقق اهداف برنامه توسعه خود در رشته‌های مختلف از واجدان شریط برای همکاری به عنوان عضو هیات علمی دعوت به عمل می‌آورد، متقاضیان محترم، فرم مشخصات را تکمیل و مدارک لازم را حداکثر تا تاریخ 15/7/88 به دبیرخانه هیأت اجریی جذب هیأت علمی ارسال نمایند.

تخصص‌های مورد نیاز:

تخصص‌های مورد نیاز برای استخدام هیات علمی در سال 1388

* ثبت نام از متقاضیان فقط به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، از ارسال پستی و حضوری مدارک جدا اجتناب گردد.

شرایط متقاضیان:

1. داشتن مدرک معتبر دانشگاهی

2. دانش‌آموخته دوره دکترا در رشتههای مورد نیاز دانشگاه

3. داشتن صلاحیتهای عمومی لازم به تشخیص مراجع ذیصلاح

4. دارا بودن سوابق علمی - پژوهشی و کسب موفقیت در مصاحبه علمی در کارگروه بررسی توانیی علمی

5. عدم استخدام رسمی، تعهد خدمت و یا بورسیه در سیر دانشگاهها، سازمانها و دستگاههای اجریی

6. داشتن حداکثر 45 سال سن

7. تسلط به یک زبان خارجی در حد استفاده از متون تخصصی

8. دارا بودن کارت پیان خدمت یا معافیت دائم

تبصره: ثبت نام مشمولان خدمت نظام وظیفه در قالب طرح سربازی با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز:

1. نامه درخواست همکاری

2. تکمیل فرم مشخصات

3. تصویر تمام صفحات شناسنامه

4. تصویر مدرک دوره دکتری (Ph D)

5. تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

6. تصویر کارت ملی

7. عکس 4×3 جدید

8. توصیه نامه علمی و اخلاقی از دو نفر از استادان صاحب نام دانشگاههای دولتی

9. شناسنامه علمی و پژوهشی (C.V)

10. تصویر مدارک معتبر یثارگری (جانبازی، آزادگی، رزمندگی، خانواده شهدا ، بسیجی فعال)

11. شرح حال مختصری از دوران زندگی خود با تکیه بر فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، عقیدتی و سیاسی.

توجه:

• مدارک خواسته شده را به صورت یک فیل zip حداکثر تاحجم 20 مگابایت در قسمت مدارک فرم ثبت نام، ارسال نمیید.
• عکس خود را به صورت یک فیل jpg حداکثر تا حجم 150 کیلوبایت در قسمت عکس فرم ثبت نام، ارسال نمیید.

فراخوان‌های بعدی متعاقباٌ اعلام خواهد شد.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 2227016- 0841 یا پست الکترونیکی jazb@mail.ilam.ac.ir "دبیرخانه هیأت اجریی جذب هیأت علمی" تماس حاصل نمایند.

جهت ورود به سیستم ثبت نام کلیک کنید