اطلاعیه واحد آموزش کارکنان

اطلاعیه(1)

به اطلاع کارکنان رسمی و پیمانی می رساند: کارگاه آموزشی زبان مکالمه1 به مدت 40 ساعت در شهریورماه 88 برگزار می گردد. کارکنانی که مایل به شرکت در کارگاه مورد نظر می باشند، با ارائه تصویر آخرین حکم کارگزینی به آموزش کارکنان مراجعه نمایند. بدیهی است با توجه به لزوم برنامه ریزی و تهیه کتاب به تقاضاهای بعد از موعد تعیین شده زیر ترتیب اثر داده نخواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام: چهارشنبه 24/4/88

اطلاعیه(2)

به اطلاع اعضاء محترم هیات علمی، کارکنان رسمی و پیمانی می رساند: کارگاه آموزشی اصلاح الگوی مصرف به مدت 8 ساعت در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

زمان: سه شنبه مورخ 16/4/88

ساعت اجرای کارگاه: 30/13-8

اساتید دوره: دکتر صفرلکی- دکتر عسکری

اطلاعیه (3)

به اطلاع کارکنان قرارداد کار معین، شرکتی و حجمی می رساند: کارگاه آموزشی اصلاح الگوی مصرف به مدت 8 ساعت در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

زمان: چهار شنبه مورخ 17/4/88

ساعت اجرای کارگاه: 30/13-8