برگزاری نشست صمیمی هیأت رئیسه دانشگاه و کارکنان

نشست صمیمی هیأت رئیسه دانشگاه و کارکنان با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه ، دکتر نصراله نژاد قمی معاون پشتیبانی و منابع انسانی ، دکتر شجاعیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری عصر روز چهارشنبه 30/10/88 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید .

در این جلسه مباحثی حول محور : افزایش سقف اضافه کار ، پرداخت جیره نقدی ، حذف هزینه مهمانسرای شمال و تهران ، آموزش کارکنان ، تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی و حجمی ، پرداخت مأموریت به کارکنان قرارداد معین و گسترش فعالیتهای ورزشی مطرح گردید که سئوالات طرح شده توسط دکتر قربانی رئیس دانشگاه و دکتر نصراله نژاد قمی معاون پشتیبانی و منابع انسانی پاسخ داده شد.