اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته شیمی –شیمی آلی

در راستای توسعه رشته های آموزشی تحصیلات تکمیلی ، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با درخواست اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته شیمی شیمی آلی دانشگاه موافقت بعمل  آورد .

این گزارش می افزاید در سال 88  ، مجوز 5 رشته آموزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد رشته های مهندسی معماری ، مدیریت بازرگانی ، ریاضی محض ، شیمی آلی و دکتری شیمی معدنی اخذ گردیده است که با احتساب این پنج رشته جدید ، تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام به 15 رشته افزایش یافته است . شایان ذکر است دانشگاه ایلام در حال حاضر دارای 59 رشته آموزشی در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، و کارشناسی ارشد و دکتری می باشد .