دکتر قربانی : اندیشه های امام راحل (ره) برای همیشه زنده و پویا است.

دکتر قربانی رئیس دانشگاه روز سه شنبه با محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس امام خمینی (ره) طی گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران افزود: آرمانها و اندیشه های حضرت امام   خمینی (ره) چنان شفاف و روشن است که دشمن توان تحریف و منحرف کردن آن را ندارد.

وی ادامه داد: بنابراین دشمن به ناچار به مبارزه رو در رو پرداخته که این نشانگر حضور و تأثیر حاکمیت اندیشه های امام راحل (ره) برای جمهوری اسلامی است.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: لیبرال دموکراسی غرب که مبتنی بر اومانیسم و انسان محوری فارغ از خداگرایی و معنویت بوده امروزه در کره زمین هیچ معارض جدی جز جمهوری اسلامی و اصل مترقی ولایت فقیه که مبتنی بر ولایت الهیه و معنویت گرایی است، ندارد.

وی افزود: لذا استکبار به ناچار سعی مذبوحانه در براندازی حاکمیت دینی را دارد و با وجود تبلیغات 300 ساله غرب هنوز هم نتوانسته در برابر این نظام دینی بایستد.

دکتر قربانی افزود: حاکمیت دینی در کنار حفظ اخلاق و معنویت است که باعث شده ایران اسلامی بزرگترین قلل رفیع پیشرفت و توسعه را یکی پس از دیگری فتح کند.