مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام برگزار شد

همزمان با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، دکتر بهرام نیا استاندار ایلام و روسای ادارات و سازمانهای استان، مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام صبح روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام با تبریک ایام مبارک دهه فجر، یادآور شد: انقلاب اسلامی باعث تغییر معادلات جهان شد و قدرت آمریکا را به چالش کشید.

دکتر ویسه، افزود: انقلاب اسلامی قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی ایران اسلامی را در سطح جهان ارتقا داد و زمینه ایجاد تمدن نوین اسلامی را فراهم کرد.

در پایان حاضرین در مراسم با نثار گل و فاتحه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.