سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: زیست فناوری در علوم دامی

مؤلف: دکتر یحیی محمدی عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام، دکتر سمیه رحیم نهال، دکتر مرتضی هاشمی عطا، حسین طرحی مفرد

کتاب زیست فناوری در علوم دامی تالیف دکتر یحیی محمدی دانشیار دانشگاه ایلام در 8 فصل و 166 صفحه منتشر شده است.

هدف از تالیف این کتاب آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری علوم دامی محققان و اساتید گرامی با مباحث نوین زیست فناوری در علوم دامی میباشد. امید است این کتاب بتواند منبع خوبی برای تدریس درس کاربرد زیست فناوری در علوم دامی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد علوم دامی برای تمام گرایشها درس فناوری و روشهای آزمایشگاهی دانشجویان مقطع دکتری علوم دامی در گرایش فیزیولوژی قسمتی از سرفصل درس ژنومیک تغذیه ای برای دانشجویان مقطع دکتری گرایش تغذیه دام و نشخوار کنندگان و همچنین قسمتی از سرفصل درس زیست فناوری در فیزیولوژی دانشجویان مقطع دکتری فیزیولوژی دام باشد. در این کتاب علاوه بر استفاده از منابع علمی و کتابهای فراوان از مقالات و یافته های نگارندگان کتاب در داخل متن استفاده شده است. کتاب حاضر در ? فصل مجزا شامل مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مهندسی ژنتیک سلولهای بنیادی بیوتکنولوژی در ایجاد حیوانات ترانس ژنیک فناوری نانو بیوتکنولوژی در تغذیه دام کاربرد بیوتکنولوژی در واکسن و واکسیناسیون حیوانات و مروری بر فعالیتهای عملی بیوتکنولوژی است. امید است چاپ این کتاب بتواند منبع علمی مناسبی برای تدریس دروس ذکر شده در دانشگاه های کشور و همچنین زمینه‌ی افزایش بهره‌وری در صنعت بیوتکنولوژی کشور گردد.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام