بر اساس فراخوان بهمن ماه 1402؛ دانشگاه ایلام عضو هیأت علمی جدید جذب می‌کند

دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام و دبیر هیأت جذب دانشگاه، گفت: دانشگاه ایلام به منظور تکمیل هرم هیأت علمی خود و متناسب با اعلام نیاز گروه‌های آموزشی و برنامه استراتژیک دانشگاه در سطح دکتری تخصصی، بر اساس فراخوان بهمن 1402 هیأت علمی پیمانی جذب می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به برنامه دانشگاه ایلام در جذب اعضای هیأت علمی شایسته از بین دانش آموختگان برجسته دانشگاه‌های معتبر کشور، اظهار داشت: در مرحله دوم فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سال 1402، هیأت اجرایی جذب دانشگاه ایلام در تاریخ مقرر لیست نیازهای دانشگاه و گروه‌های آموزشی را به مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف ارسال نمود و آن مرکز نیز تعداد سهمیه اختصاص داده شده به این دانشگاه را در سامانه مهر رضوی مرکز جذب اعضای هیات علمی بارگذاری نموده است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: متقاضیان محترم جذب هیأت علمی در دانشگاه ایلام می‌توانند با مراجعه به سامانه مهر رضوی و آدرس: https://applicant.markazjazb.ir/Account/Login ضمن اطلاع از رشته و گرایش‌های موردنیاز دانشگاه و شرایط عمومی و اختصاصی مرکز جذب وزارت عتف و دانشگاه اقدام به ثبت نام و بارگذاری مدارک لازم نمایند.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه ایلام یادآور شد: مرحله دوم فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سال 1402 از تاریخ 5 بهمن ماه آغاز و تا 18 بهمن ماه ادامه دارد.

دکتر کوخایی زاده از صدور احکام کارگزینی 9 نفر از متقاضیان جذب هیأت علمی دانشگاه ایلام خبر داد و بیان کرد: دانشگاه ایلام  در بهمن ماه سال جاری موفق شد احکام کارگزینی 9 نفر از متقاضیان جذب مربوط به فراخوان‌های گذشته را با دستور و مساعدت ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر علی محمدی صادر کند.

بر اساس فراخوان بهمن ماه 1402؛ دانشگاه ايلام عضو هيأت علمي جديد جذب مي‌کند