دانشگاه ایلام در میان برترین های نظام رتبه‌بندی «یورَپ» قرار گرفت

دکتر «علیرضا تاب» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام، گفـت:  بر پایه گزارش سال 2023 میلادی نظام «رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر پایه عملکرد علمی» یا «یورَپ»، برای اولین بار دانشگاه ایلام در میان 3000 مؤسسه برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر تاب با بیان این خبر، اظهار داشت: «یورپ» برای ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی از شش سنجه کلیدی بهره می‌برد که همگی بر جنبه پژوهش متمرکز هستند. این سنجه‌ها، شامل: مقاله‌ها (%21 امتیاز)، استناد (%21 امتیاز)، انتشارات (%10 امتیاز)، بهره‌وری علمی (%18 امتیاز)، تأثیر پژوهشی (%15 امتیاز) و همکاری جهانی (%15 امتیاز) است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام، افزود: «یورَپ» داده‌های لازم برای سنجش و ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی را از پایگاه «اینسایتس» می‌گیرد، که منبع این پایگاه نمایه‌نامة استنادی «وب آو ساینس» است.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه ایلام، اضافه کرد: «دانشگاه صنعتی خاورمیانه» در ترکیه این نظام رتبه‌بندی را مدیریت و روزآمد می‌کند.

دانشگاه ايلام در ميان برترين هاي نظام رتبه‌بندي «يورَپ» قرار گرفت