برگزاری مراسم ‌بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای مسیر زائران گلزار شهدای کرمان در دانشگاه ایلام

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم ‌بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای مسیر زائران گلزار شهدای کرمان ظهر روز شنبه 16 دی ماه 1402 در مسجد الغدیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد باقر هاشمی مدرس گروه معارف اسلامی دانشگاه ایلام و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در این مراسم با اشاره به اهمیت عملیات «طوفان الاقصی» در فلسطین اشغالی، روند جنایات رژیم اشغالگر قدس در حق ملت فلسطین  در طی 75 سال گذشته را تشریح کرد و یادآور شد: مقاومت مردم فلسطین به این نتجیه رسید، که فقط با مبارزه می‌تواند از آرمان ملت فلسطین دفاع کند، و لذا با طراحی عملیات طوفان الاقصی، این رژیم جعلی را با چالش روبرو کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی با اشاره به چشم پوشی کشورهای مدعی حقوق بشر غربی بر روی جنایات صهیونیست‌ها در غزه، گفت: به واسطه حمایت تمام عیار غرب از جنایات اسرائیل، نقاب از صورت تمدن غرب بر افتاد، که این امر یک چالش جدی برای این تمدن خواهد بود.

مدرس گروه معارف اسلامی جنایت وحشتناک مسیر زائران گلزار شهدای کرمان را توطئه‌ای آمریکایی و صهیونیستی دانست و اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامی از زائرین مرقد علمدار جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نیز هراس دارند و برای همین دست به این جنایت رذیلانه زدند.