برگزاری مراسم جشن فارغ‌التحصیلی 44 دانشجوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

مراسم جشن فارغ‌التحصیلی 44 دانشجوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی عصر روز سه شنبه 3 بهمن 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم حجت‌السلام و المسلمین دکتر «شمس الله سراج» رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با عرض تبریک خدمت دانشجویان حاضر در مراسم و آرزوی موفقیت برای آنان، یادآور شد: فارغ‌التحصیلی به معنای اتمام تحصیل نیست، بلکه شروع یک مرحله جدید از زندگی، برای آغاز سطوح بالاتر علمی است.

دکتر سراج افزود: در علم فقط حضرت حق کامل است و بقیه ناقص هستند، لذا شما عزیزان تصور نکنید، که درس و بحث تمام شد و فارغ شدید، بلکه تازه آغاز راه است و لذا نباید هیچگاه خود را بی‌نیاز از آموزش بدانید و همیشه برای تحصیل علم و یادگیری جدید تلاش کنند.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان فارغ‌التحصیل تقدیر به‌ عمل آمد.