تمدید حکم مدیریت خانم دکتر «سمیه منفرد» در سمت مدیر گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، حکم مدیریت خانم دکتر «سمیه منفرد» در سمت مدیر گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی از تاریح 29 آبان ماه 1402 به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه در این حکم ابراز امیدورای کرده است، که خانم دکتر منفرد تمامی توان خود را در ساماندهی و ارتقای کیفیت آموزش با نظارت مستمر در این خصوص به کار برده و در زمینه کسب رضایتمندی اساتید و دانشجویان اهتمام جدی داشته باشد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای خانم دکتر منفرد در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه، آرزوی موفقیت دارد.

تمديد حکم مديريت خانم دکتر «سميه منفرد» در سمت مدير گروه آموزشي فلسفه و کلام اسلامي