تقدیر از مهندس غلامحسین بزرگی پیشکسوت عرصه مهندسی در استان ایلام

در جریان برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس، که با حضور دکتر علی‌محمدی رییس دانشگاه ایلام، دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی و جمع زیادی از اساتید و دانشجویان عصر روز دوشنبه 7 اسفند ماه 1402 در محل سالن آیت الله حیدری برگزار شد و در میان تشویق‌های ممتد حاضرین، از خدمات مهندس غلامحسین بزرگی پیشکسوت عرصه مهندسی در استان ایلام تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، مهندس غلامحسین بزرگی متولد 1325 شهر ایلام، باسابقه ترین مهندس عمران در استان ایلام و طلایه دار عرصه مهندسی در استان می‌باشد، که منشأ خدمات ماندگار بوده است.

تقدير از مهندس غلامحسين بزرگي پيشکسوت عرصه مهندسي در استان ايلام تقدير از مهندس غلامحسين بزرگي پيشکسوت عرصه مهندسي در استان ايلام تقدير از مهندس غلامحسين بزرگي پيشکسوت عرصه مهندسي در استان ايلام