برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشگاه ایلام

مراسم بزرگداشت روز مهندس با حضور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر حسینی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر ملکی مدیر دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی و جمع زیادی از اساتید و دانشجویان رشته مهندسی عصر روز دوشنبه 7 اسفند ماه 1402 در محل سالن آیت الله حیدری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم پس از خیر مقدم دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر «محمد مهدی احمدی» عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران و معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام، دکتر «محمود عدالتی» عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران و از اساتید پیشکسوت دانشکده فنی و مهندسی و دکتر «بهروز صالحی» عضو هیات علمی گروه آموزشی مهندسی معماری در خصوص روز مهندس، جایگاه مهندسی و آینده جامعه مهندسین به ایراد سخنرانی پرداختند.

نکته جالب این مراسم حضور مهندس «غلامحسین بزرگی» پیشکسوت عرصه مهندسی در استان ایلام بود، که با اهدای لوحی از طرف دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام مورد تقدیر قرار گرفت.

مهندس غلامحسین بزرگی متولد 1325 شهر ایلام، باسابقه ترین مهندس عمران در استان ایلام و طلایه‌دار عرصه مهندسی در استان می‌باشد، که منشأ خدمات ماندگار بوده است.