رویداد افزایش خلاقیت و ایده‌پردازی در دانشگاه ایلام برگزار شد

به همت دانشگاه ایلام با همکاری پارک علم و فناوری ایلام و اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام، رویداد دو روزه افزایش خلاقیت و ایده‌پردازی با محوریت هوش مصنوعی و بهینه‌سازی روش‌های حل مسأله با نظریه‌ بازی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه مورخه 11 و 12 بهمن ماه 1402 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، «جمع علمی ترویجی رستا» متشکل از برخی دانشجویان دانشگاه‌های برتر کشور مدرس این رویداد بودند، که در آن کارگاه‌‌های هوش مصنوعی، بهینه‌سازی و نظریه بازی برای دانش آموزان دختر و پسر کلاس نهم استعدادهای درخشان استان برگزار شد.