قهرمانی تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی هندبال دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه ایلام موفق به کسب مقام قهرمانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور شد و سهمیه المپیاد دانشجویان سراسر کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در این دوره از مسابقات تیم‌های دانشگاه رازی کرمانشاه و دانشگاه لرستان مقام دوم و سوم را کسب کردند.

گفتنی است دانشگاه ایلام با ترکیب «محمد مهدی حادئی»، «محمد امین رضایتی»، «امیر رضا سالکی»، «بهرام بوسانه»، «محمد مهدی سراجی»، «شایان زرین»، «محمد حسین بیگی»، «مهدی شرفی»، «محمدی مهدی قبادی»، «آریا جمشید زاده» و «امیر محمد فرهادی پور» در این دوره از مسابقات شرکت داشت.

آقای «عمران صید احمدی» مربی و آقای «طاهر شکروندی» سرپرستی تیم را بر عهده داشتند.

این دوره از مسابقات روزهای پنج‌شنبه و جمعه 3 و 4 اسفند ماه 1402 به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار شد.

قهرماني تيم هندبال دانشجويان پسر دانشگاه ايلام در مسابقات قهرماني هندبال دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور