سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: فیزیولوژی آزمون جراحی عمومی (GSSE)

مولف: سید‌علی میرجلیلی

مترجم: دکتر شهناز یوسفی زاده

کتاب فیزیولوژی آزمون جراحی عمومی (GSSE) ترجمه دکتر دکتر شهناز یوسفی زاده استادیار دانشگاه ایلام در 5 فصل و 210 صفحه منتشر شده است.

درس فیزیولوژی یکی از مهمترین دروس پایه در رشته های علوم پزشکی و دامپزشکی است که نحوه عملکرد طبیعی اندامهای موجود زنده را بررسی میکند. در بیشتر مباحث فیزیولوژی مرز مشخصی بین فیزیولوژی دام و انسان وجود ندارد. از این رو در بسیاری از موارد منابع درسی پزشکی برای دانشجویان دامپزشکی نیز قابل استفاده میباشند.

کتابی که پیش رو دارید ترجمه کتاب فیزیولوژی آزمون جراحی عمومی بوده و شامل پنج بخش فیزیولوژی تولید مثل و اندوکرین ،گوارش قلب و عروق تنفس و کلیه میباشد. در این کتاب مفاهیم ضروری بخشهای مختلف فیزیولوژی به صورت کوتاه و نکته ای و پرسش و پاسخ ذکر شده است لذا برای تمامی دانشجویان پزشکی و دامپزشکی شرکت کننده در ازمون‌های مختلف فیزیولوژی قابل استفاده می‌باشد و متقاضی در مدت زمان کم نکات اصلی فیزیولوژی را خواهد آموخت در ترجمه‌ی این کتاب پر محتوا سعی شده تا متنی ساده و به دور از تکلف به دانشجویان و محققین عزیز عرضه شود تا خواننده به مطالعه تشویق شود.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام