برگزاری جلسه استانی ازدواج دانشجویی استان ایلام در دانشگاه ایلام

با هدف برگزاری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان ایلام، جلسه استانی ازدواج دانشجویی ایلام صبح روز چهارشنبه 2 اسفند ماه 1402 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه دکتر «طاهر علی‌محمدی» رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه آمار طلاق در ازدواج دانشجویی نسبت به ازدواج اقشار دیگر کمتر است، آمادگی کامل دانشگاه ایلام را برای برگزاری جشن ازدواج دانشجویی اعلام کرد و تأکید نمود از تمام ظرفیت موجود دانشگاه جهت برگزاری باشکوه این جشن استانی استفاده خواهد شد.

دکتر علی‌محمدی با اشاره به تصویب احداث خوابگاه متأهلین دانشگاه ایلام در ذیل مصوبات سفر دور دوم ریاست محترم جمهوری به استان ایلام، گفت: مطالعات طراحی این خوابگاه 60 واحدی انجام شده و با اختصاص اعتبارات مالی احداث آن آغاز خواهد شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر «سید محمد رضا حسینی نیا» مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام با بیان اینکه جمع بین تحصیل و ازدواج زمینه‌ی رشد همه‌جانبه و تعالی علمی و معنوی دانشجویان را فراهم می‌کند، یادآور شد: بسترسازی برای تسهیل ازدواج در دوران زندگی دانشجویی یکی از برنامه‌های اصلی دفتر نهاد نمایندگی مقام‌معظم ‌رهبری در دانشگاه‌های کشور است، که در این راستا ستاد ازدواج دانشجویی بعنوان یکی از زیرمجموعه‌های دفاتر نهاد نمایندگی در قالب طرح «همسفر تا بهشت»، جشنواره ملی «زوج مانا»، طرح «دردانه» و «جشن ازوداج دانشجویی» در این زمینه فعالیت می‌کند.

دکتر حسینی نیا، افزود: همچنین سامانه‌های «زندگی برخط» و «همرسان» با حمایت دفتر نهاد نمایندگی به منظور آموزش و انجام مشاوره به زوج‌های دانشجو مشغول فعالیت است.

مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام با اشاره به تصویب 21 مصوبه جهت تسهیل در ازدواج دانشجویان استان، گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده، جشن ازوداج 64 زوج دانشجوی دانشگاه‌های استان اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار می‌گردد، که انتظار داریم رؤسای محترم دانشگاه‌ها به صورت جدی برای برگزاری باشکوه این جشن همکاری کنند.

در ادامه حاضرین در جلسه در خصوص مصوبات ستاد ازدواج دانشجویی استان و جشن ازدواج دانشجویی به بحث و تبادل نظر پرداختند.