برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر در دانشگاه ایلام

به همت دفتر مشاور رئیس دانشگاه ایلام در امور بانوان، جشن ولات حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و بزرگداشت مقام مادر صبح روز سه‌شنبه 12 آذر ماه 1402 در محل سالن آیت الله حیدری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر «شمس الله سراج» رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، سالروز ولادت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) با تشریح جایگاه حضرت زهرا (س) در تاریخ اسلام، گفت: سجایای اخلاقی و جایگاه معنوی حضرت فاطمه (س) در تاریح اسلام از چنان جایگاهی برخوردار است، که پیامبر اعظم (ص) درباره ایشان فرموده‌اند: «فاطمه علیه السلام پاره تن و نور چشم و میوه دل من است».

دکتر سراج، افزود: امام زمان (عج) درباره‌ حضرت فاطمه زهرا (س)  فرموده است: «اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ»، یعنی اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی امام زمان (عج) است و بدین لحاظ حضرت صدیقه طاهره (س) نه تنها الگوی زنان بلکه الگوی مردان و کل جامعه بشریت است.

مولودی خوانی کربلایی «مجتبی یاری نژاد»، مسابقه آشپزی، قرعه کشی، شعرخوانی خانم «دلنیا حسینی» و اهدای گل و هدیه از جمله برنامه‌های این مراسم بود.