مجله «مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز» در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه گردید

مجله «مدیریت جامع حوزه‌­های آبخیز»، موفق به کسب امتیاز لازم برای نمایه شدن در لیست نشریات اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شد.

به گزارش روابط عمومی، مجله «مدیریت جامع حوزه‌­های آبخیز» دو سال پیش توسط گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری و با حمایت معاونت پژوهش و فناوری به فرآیند ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راه یافت، که در سال 1401 با رتبه علمی «ب» مورد پذیرش قرار گرفت و اکنون نیز در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شد.

هم‌اکنون مقالات این نشریه در پایگاه موردنظر به آدرس: https://ecc.isc.ac/showJournal/39856 در دسترس می‌باشد.